Germanist en gek op taal. Van het eerste tot het laatste woord. Ik hou van sterke verhalen. En die zijn niet alleen te vinden in een een roman of film. Verhalen zitten gewoon òveral. Het is wat mij drijft. Elke dag!

Sofie De Vriese, dat ben ik gewoon.

Mijn communicatiebedrijfje is kleinschalig, persoonlijk en daardoor eigenlijk ook heel dichtbij (daarom niet in kilometers, maar je begrijpt wat ik bedoel). Als je belt of mailt, heb je mij rechtstreeks aan de lijn. Je hebt een concrete vraag? Dan krijg je een concreet antwoord. 

Ik luister aandachtig naar je. Stel je een hoop vragen. Ik ben nieuwsgierig. Lees tussen de regels. Schrijf je ideeën neer. Orden ze in een duidelijke structuur.

Wat wil jij precies communiceren? Je aanbod of programma? Een tijdelijke actie? Of je visie in de juiste woorden? Ik duik in je business. Denk mee met jou. Samen komen we misschien op nog meer ideeën waar we aanvankelijk niet aan dachten. Eén en één is drie, zoiets. 

Als het nuttig of nodig is, schakel ik gespecialiseerde partners in: strategie-bepaling, productfotografie, vertaling, een social media-plan, hogerop komen in Google (SEO), online adverteren (SEA)… Elk zijn expertise, maar in een gecoördineerde aanpak.

uit Chipka (stadsmagazine Aalst) foto Geert De Wolf
"Het is wat jij ermee doet (of laat doen) dat het buitengewoon en uniek maakt."
Sofie
communicatie in een pakketje

Meer dan 20 jaar werk ik voor magazines, vakbladen, bedrijven, organisaties en televisie. Ik voelde me jaren thuis in architectuur, interieur, design en cultuur. Nog steeds overigens, maar gaandeweg heb ik mijn domein uitgebreid naar andere sectoren: kleine bedrijven, eenmanszaken, sociale en culturele organisaties.

Aanvankelijk was ik tekstschrijver, geleidelijk aan kwamen er webdesign (WordPress) en vormgeving bij. En het past allemaal bij elkaar. Variety is the spice of life!

Wat kan ik voor je doen? Wil je weten waarmee en hoe ik je kan helpen in je communicatie naar je klanten of publiek?