Jij bent.een immobiliënmakelaar, of je bereidt ambachtelijke ijsjes. Je hebt een handel in bouwstoffen of misschien ben je een tandtechnicus? Je hebt een café, een brasserie, een winkel, je bent voorzitter of lid van een vereniging, je bent actief in een welzijnsorganisatie of je maakt deel uit van het cultureel centrum-team.

En… je hebt een plan!

Een event, een pop-up, een unieke promotie! Een nieuw seizoen, een actie of benefiet. Een evenement. Je gaat verhuizen met de zaak, of je begint aan iets nieuws! 

Je wil klanten naar je zomerterras of winterbar lokken. Je publiek op de hoogte brengen van een nieuw seizoen. Of van je nieuwe product. Je hebt een boekenclub opgericht en zoekt boekenwurmen die zich willen aansluiten. Je plant allerlei leuke acties met je buurtcomité. Je zoekt vrijwilligers voor je hartverwarmende project.

Zie je? Jouw plan is jouw verhaal. Breng het naar buiten! 

Via een uitnodiging voor je event, een folder voor je bedrijf, een knallende homepage, een aantrekkelijk magazine. 

Klinkt dat als dertien in een dozijn? Natuurlijk niet. Want wat jij ermee doet (of laat doen) maakt het buitengewoon en uniek.

Mààk die blog! Schrijf elke maand een nieuwsbrief! En een wenskaart voor het nieuwe jaar: komt toch goed over? Vul je website met leuke teksten en afbeeldingen. En die brochure: doén!

Of liever: lààt dat doen. 

Ik help je bij het schrijven, het vormgeven. Zeg me gewoon in een paar woorden of losse gedachten wat je wil doen en vooral wat je ermee wil bereiken.

Want een straf verhaal maakt verschil!

En misschien komen we samen op nog meer ideeën waar jij of ik alleen aanvankelijk niet aan gedacht hadden. Eén en één is drie. Zoiets.

Met een straf verhaal kom je onder de aandacht van de mensen! Spreek je klanten of publiek aan. Zodat ze weten dat je er bent. En weten wat je doet. En ze je expertise of specialiteit kennen en appreciëren. Zonder dat je er te veel tijd of energie aan verliest. 

Zou je het doen met een beetje hulp?

Deel je idee, je plan, product, promotie, een nieuwtje, een evenement… met klanten, leden, vrienden, familie, de wereld! Ik giet het voor jou in een persbericht, nieuwsbrief, een portfolio, website, blog, folder, affiche, een magazine, een boek…

Overweeg het! Het loont!

ps. Wil je weten wat jij aan mij hebt? Bel of mail me.

Posted by:Sofie De Vriese

Germanist en gek op taal. Van het eerste tot het laatste woord. Ik hou van sterke verhalen. En die zijn niet alleen te vinden in een een roman of film. Verhalen zitten gewoon òveral! Meer dan 20 jaar werk ik voor magazines, vakbladen, bedrijven, organisaties en televisie. Ik voelde me jaren thuis in architectuur, interieur, design en cultuur. Nog steeds overigens, maar gaandeweg heb ik mijn domein uitgebreid. In mijn portfolio zitten ondertussen realisaties van de meest uiteenlopende onderwerpen. En kwamen er toegepaste fotografie en vormgeving bij. Variety is the spice of life! Aandachtig naar je luisteren. Je de juiste vragen stellen. Tussen de regels lezen. Me inleven in jouw boodschap, thema of event. Zo komt de essentie van wat jij kwijt wil, naar boven.